
Hvad er Botox, og hvordan virker det?
Botox er en muskelafslappende injektionsbehandling, som midlertidigt reducerer mimiske rynker. Det aktive stof, botulinumtoxin, blokerer nerveimpulser til de små ansigtsmuskler, hvilket giver huden et glattere og mere afslappet udseende.
Hvad kan Botox bruges til?
Botox har mange anvendelsesmuligheder, men anvendes hyppigst behandling af:
-
Bekymringsrynken mellem brynene (glabella)
-
Panderynker
-
Smilerynker ved øjnene (kragetæer)
Botox kan også anvendes til medicinske problemstillinger såsom tyggemuskelspændinger (bruxisme) og øget svedtendens i armhuler (hyperhidrose)
Book tid til en gratis og uforpligtende forundersøgelse for at høre mere om, hvilke behandlingsområder, der kunne gavne dig.
Giver Botox et naturligt resultat?
Ja – når Botox udføres med lægefaglig ekspertise og korrekt dosering, giver det et diskret og naturligt resultat. Hos Ozpa er målet altid at bevare din mimik og personlighed, samtidig med at vi opfrisker dit udtryk.
Hvor længe holder en Botox-behandling?
Effekten varer typisk 3–4 måneder, afhængigt af din muskelaktivitet og individuelle respons. Ved regelmæssige behandlinger kan varigheden forlænges.
Gør det ondt at få Botox?
Selve injektionen føles som små prik og er hurtigt overstået. Mange oplever næsten ingen ubehag. Ved behov anvender vi lokalbedøvende creme.
Hvornår kan man se effekten af Botox?
De fleste begynder at se effekten efter 3–5 dage, med fuld virkning efter cirka 10–14 dage.
Er Botox sikkert?
Ja, når det udføres af en speciallæge med kendskab til ansigtets anatomi, er Botox en sikker behandling med lav risiko for bivirkninger. Hoz Ozpa anvendes altid sikkerhedsgodkendte præparater.
Er der bivirkninger ved Botox?
Milde bivirkninger som let rødme, hævelse eller blå mærker ved indstiksstedet kan forekomme, men forsvinder hurtigt. Alvorlige bivirkninger er sjældne ved korrekt udført behandling.
Må jeg gå på arbejde efter behandling med botox?
Ja – der er minimal downtime. Du kan genoptage daglige aktiviteter med det samme, men bør undgå hård træning og massage af området samme dag.
Hvem bør afholde sig fra Botox?
Gravide og ammende samt personer med visse neurologiske lidelser bør ikke behandles med Botox. Ved forundersøgelsen vurderer lægen din egnethed ud fra netop dit helbred.
Kræver behandling med botox en forundersøgelse?
Ja, første gang du kommer til en ny klinik skal du have lavet en forundersøgelse – også selvom du tidligere har fået behandlinger i andre klinikker.
Hos Ozpa kan forundersøgelse til Botox afvikles som videokonsultation via enten Facetime (IOS) eller Google Meet.

Ny i klinikken?
Hos Ozpa er vi dedikerede til din naturlige skønhed og sikkerhed. Vi starter altid med en gratis og uforpligtende forundersøgelse, hvor vi lytter nøje til dine ønsker og behov. Forundersøgelsen og behandlingen vil blive foretaget af den klinikansvarlige læge, hvilket sikrer, at du får den bedst mulige rådgivning. I Ozpa er faglighed og din sikkerhed af aller højeste prioritet.
Book din gratis forundersøgelse her.
Telefon:
+45 93 90 99 78
Adresse:
v/ Langelinie Privathospital
Langelinie 29, 5230 Odense M